Atlas Concorde

Atlas Concorde is een wereldwijd bekend bedrijf dat prachtige keramische wand- en vloertegels op de markt zet op een innovatieve manier. Met veel variatie in het assortiment in bijvoorbeeld de stijlen, afmetingen en afwerkingen weet Atlas Concorde mogelijkheden voor iedere wand en vloer te creeeren.

Veel (zakelijke) projecten bij Regge Projects zijn gerealiseerd door de toepassing van keramische tegels uit het assortiment van Atlas Concorde. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met de producten van Atlas Concorde en kunnen wij bij ieder project inspireren, adviseren en leveren tegen scherpe prijzen.

Atlas Concorde; Italiaans Design

Atlas Concorde is een van de bekendste Italiaanse producenten van keramische wand- en vloerafwerkingen. De reden dat Atlas Concorde deze populaireit heeft komt door het assortiment, waarin een uitstekende combinatie wordt gemaakt tussen de hoogwaardige kwaliteit van de keramische producten en het behoud stijlvolle en unieke looks. Het bedrijf focust zich altijd op de wensen van klanten, zowel de particuliere als zakelijke markt. Door qua innovatie voorop te lopen op het gebied van onderzoek, productie en ontwerp is Atlas Concorde uitgegroeid tot het internationaal gerenomeerde bedrijf dat het nu is.

Atlas Concorde Tegels voor uw project

Atlas Concorde staat bekend om het ruime en gevarieerde assortiment. Deze variatie betekend dat er binnen het assortiment voor ieder project wel een mogelijkheid te vinden is die aansluit op de wens en het gebruik. Het voordeel van de keramische producten uit . De tegels van Atlas zijn te gebruiken voor vloer- en wandafwerkingen en enkele series zijn ook voor buiten te verkrijgen.

Kortom, tegels uit het assortiment van Atlas Concorde zijn bruikbaar voor ieder project. Regge Projects adviseert hier graag bij, met daarbij natuurlijk de scherpste prijs. Meer informatie over de mogelijkheden van Atlas Concorde bij ons? Neem dan gerust eens contact op, of kom langs bij ons in de showroom.