Bisazza

Bisazza is een van de topmerken en wereldleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van glasmozaïek. Het bedrijf biedt een breed scala aan decoratief mozaïek geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Dit mozaïek vertegenwoordigt een unieke stijl met eigentijdse flair en klassieke ondertonen. Perfect om tot in klein detail elementen van stijl en design bij uw project aan te brengen.

Regge Projects geeft graag advies op maat over de toepassing van Bisazza mozaïek bij uw project. Wilt u advies en informatie? Kom dan langs bij ons in de showroom voor een direct advies van onze verkoopadviseurs of neem hier contact met ons op.

Bisazza Mozaiek collecties

Hetgeen waar Bisazza het meest bekend om staat, zijn de fraaie collecties mozaiek. Het bedrijf heeft jarenlang gewerkt aan het uitbreiden en perfectioneren van haar collecties door de toepassing en zorgvuldige verwerking van nieuwe materialen, decoraties en design in het assortiment. Dit in combinatie met ervaring en vakmanschap maakt de collecties mozaiek van Bisazza stijlvol en uniek. Verscheidene collecties uit dit assortiment zijn toe te passen op zowel vloer als wand en ook combinaties van collecties zijn mogelijk.

Bisazza bij Regge Projects

Wilt u advies over het assortiment, de mogelijkheden of welke vraag dan ook over mozaiek van Bisazza? Regge Projects adviseert en inspireert graag! Neem hiervoor direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs.