Fondovalle

Fondovalle is een Italiaanse producent van exclusieve, hoogwaardige keramische wand- en vloerafwerkingen. Enthousiasme, innovatieve ideeen, de beste materialen, vernieuwende technologie en vakmanschap zijn de kernwaarden van Fondovalle Tegels en zijn dan ook verwerkt in ieder product dat wordt vervaardigd. Zo weet Fondovalle een assortiment neer te zetten met unieke en orignele stijlen gecombineerd met A-kwaliteit keramiek!

De unieke, exclusieve producten die door Fondovalle worden gevoerd in het assortiment bieden mogelijkheden voor iedere project. Regge Projects geeft u graag een advies op maat voor de toepassing van Fondovalle Tegels. Kom voor dit advies van onze verkoopmedewerkers eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Fondovalle Ceramica; Made in Italy

Het Italiaanse Fondovalle Ceramiche produceert haar keramische producten onder de noemer van 'Made in Italy' . Made in Italy tegels staan voor Italiaans design gecombineerd met hoogwaardige producten. Al sinds 1962 is Fondovalle actief met de productie van keramische tegels. Sindsdien heeft het bedrijf ruime ervaring opgebouwd op dit gebied en is daarmee een vooroplopend producent geworden. Wanneer u kiest voor een tegel uit het assortiment van Fondovalle Ceramica kiest u voor stijl, kwaliteit en design verwerkt in hoogwaardige keramische tegels. Deze keramische tegels zijn wijd toepasbaar, voor zowel vloer, wand en zelfs voor buitenruimtes!

Fondovalle Tegels bij uw project

U bent bezig met een project en zoekt tegels uit het assortiment van Fondovalle. Dan ondersteunt Regge Projects u graag. Wij staan in direct contact met Fondovalle Tegels en kunnen u daarom voorzien van snelle levertijden gecombineerd met scherpe prijzen. Daarnaast is een deel van het assortiment van Fondovalle te bekijken bij ons in de showroom, kom gerust eens langs en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers.