Therdex PVC

Therdex PVC is een producent van PVC vloeren die bekend staat om het ruimte assortiment qua verscheidenheid in soorten, structuren en maten. Ook staat de kwaliteit van Therdex PVC hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Kiest u voor PVC uit het assortiment van Therdex? Dan bent u verzekerd van een fraaie PVC vloer gecombineerd met kwaliteit waar lang van genoten kan worden.

Therdex PVC voor een zakelijk project vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Projects. Daarnaast kunt u inspiratie op komen doen bij ons in de showroom. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Therdex PVC Vloeren

Therdex PVC is al jarenlang een van de grotere en bekende producenten van PVC vloeren. Therdex is een bedrijf dat mooie, duurzame PVC vloeren op de markt wil brengen. Hierbij wordt door het bedrijf vooral gefocust op het overnemen van looks van natuurlijke materialen zoals hout of steen en deze om te zetten in PVC vloeren die vrijwel niet van het natuurlijke materiaal zijn te onderscheiden.

Levensecht houtlook PVC

Waar Therdex PVC het meest bekend om staat is de ontwikkeling en productie van levensechte houtlook PVC vloeren. Dit wordt gedaan door de focus te leggen op ontwerpen en technologieen die de PVC vloeren alle details van echt hout geven. Door deze pijlers bij het ontwikkelen van de collecties houtlook PVC is het houtlook PVC bekend komen te staan om natuurlijke, landelijke en rustieke designs. Deze designs kunnen de gewenste houtlook bij vrijwel iedere project binnen, waarbij het houtlook PVC wordt gecombineerd met de kwalitatieve voordelen van Therdex PVC.

Therdex bij Regge Projects

Wilt u advies en informatie met daarbij een scherpe prijs voor Therdex PVC bij uw project? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom. Hier wordt u geinspireerd en geadviseerd door onze verkoopadviseurs. Direct een vraag? Neem dan contact met ons op.