Ceppo di Gre

Ceppo di Gre is een natuursteen afkomstig uit Italie. Dit natuursteen staat bekend om de fragmenten van kiezels, keien en steentjes die zijn verwerkt in de textuur van de tegels. Dit effect brengt dynamiek voor vloer en wand met zich mee. Regge Projects biedt deze natuursteenlook tegels ook aan, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek!

Meer informatie over de keramische varianten van Ceppo di Gre uit het assortiment van Regge Projects? Neem dan direct contact met ons op, of kom informatie en inspiratie op doen bij ons in de showroom. U bent van harte welkom voor een goed advies van onze verkoopmedewerkers.

Ceppo di Gre

Ceppo di Gre is natuursteen dat oorspronkelijk voornamelijk in Italie werd gewonnen. Dit natuursteen wordt gekenmerkt door levendige fragementen die door toedoen van de tijd en de elementen zijn verwerkt in het gesteente. Denk bij deze fragmenten aan steentjes, kiezels en keien. Dit geeft de look waar het Ceppo di Gre gesteente bekend om staat. Regge Projects biedt ook een assortiment aan Ceppo di Gre tegels, maar dan in de voordelen van keramiek.

Gemak van keramiek

Ceppo di Gre is van origine natuursteen. Dit geeft de tegels het natuurlijke karakter. Helaas heeft natuursteen ook nadelen. Natuursteen behoeft namelijk onderhoud en is ook niet altijd van de hoogste kwaliteit. Regge Projects biedt uitsluitend Ceppo di Gre look tegels in de vorm van keramiek aan. Keramiek heeft kwalitatieve voordelen ten opzichte van natuursteen. Keramiek is een gebakken materiaal van klei. Dit maakt de tegels kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Keramische Ceppo di Gre tegels geven dus de combinatie tussen de look van Ceppo di Gre met de voordelen van A-kwaliteit keramiek!

Mogelijkheden voor buitenruimtes

Naast gebruik voor binnen zijn keramische Ceppo di Gre tegels ook voor buiten te gebruiken. Dit zijn tegels met een dikte van 2 of 3 cm die gemakkelijk in de buitenruimte zijn te verwerken. Ook de tegels voor buiten hebben uiteraard alle gemakken van keramiek. Bekijk bijvoorbeeld eens ons project Woonhuis Grou, waarbij zowel binnen als buiten dezelfde Ceppo di Gre tegels is gebruikt.

Ceppo di Gre keramische tegels bij Regge Projects

Regge Projects biedt verschillende kleuren en afmetingen aan Ceppo di Gre keramische tegels. Deze zijn ook te zien bij ons in de showroom waar u van harte welkom bent en ook advies te krijgen van onze verkoopadviseurs. Heeft u direct een vraag? Neem dan hier direct contact met ons op.