Keramisch Parket

Keramisch parket is een keramische tegel met een levensechte houtlook. Deze houtlook kan een landelijke, natuurlijke en rustige uitstraling op vloeren in iedere ruimte in huis of bij een zakelijk project brengen. Dit komt doordat keramisch parket alle details van echt hout kent maar dan in de voordelen van A-kwaliteit keramiek!

Op zoek naar advies en inspiratie over keramisch parket voor uw project? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor een afspraak met onze verkoopadviseurs. Voor direct meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Keramisch parket; Keramische tegels met een houtlook

Keramisch parket, wat is het precies? Keramisch parket is een keramische tegel met houtlook print. Het voordeel van een houtlook keramische tegel is de kleur-, kras-, slijt- en vochtbestendigheid van keramische tegels. Dit maakt een tegel van keramiek erg duurzaam en onderhoudsarm. Daarnaast is door moderne technologie houtlook op een keramische tegel tot in detail nagebootst waardoor het verschil tussen keramisch parket en echt hout niet meer te zien is.

Keramisch parket in visgraat

Het populairste legmotief waarin keramisch parket gelegd wordt is keramisch parket in visgraat. Keramisch parket in visgraat heeft de populairiteit verkregen door het levendige en dynamische effect wat deze stijl van leggen aan de houtlook van keramisch parket geeft. De natuurlijke charme van het hout komt met keramisch parket in visgraat extra mooi naar voren!

Afmetingen en looks

Het assortiment van Regge Projects kent grote verscheidenheid in afmetingen, afwerkingen en kleurvariaties. De afmetingen blijven bij het gevoel van echte houten planken. Dit zijn afmetingen in klein-formaat van bijvoorbeeld 15x60 cm tot afmetingen van 30x180 cm. De kleurvariatie van het assortiment is ook breed. Denk hierbij aan alle mogelijke kleuren van houtlooks die ook in de mogelijkheden van keramisch parket verkrijgbaar zijn.

Bruikbaar in iedere ruimte

Het natuurlijke materiaal hout is van zichzelf prachtig door de kenmerken en details die door de elementen zijn gevormd. Helaas heeft hout als materiaal ook nadelen, hout behoeft namelijk veel onderhoud en is ook niet bestendig tegen vocht waardoor een houten vloer in bijvoorbeeld de badkamer onmogelijk. Keramisch parket heeft deze nadelen niet. Keramisch parket is door de kwalitatieve voordelen wel een ruimte als de badkamer te gebruiken door de vochtbestendigheid van het materiaal. Daarnaast is keramisch parket ook goed te gebruiken in een ruimte die veel belopen wordt zoals een openbare ruimte, sporen hiervan zullen niet zichtbaar worden op het keramisch parket!

Outdoor mogelijkheden

Tegenwoordig is keramisch parket ook voor outdoor projecten bruikbaar. Keramiek als materiaal is al ideaal voor buitenomstandigheden door de kras, kleur en slijtbestendigheid. Door dit te combineren met een dikte van 2 of 3 cm is keramisch parket ook te verwerken in buitenruimtes zoals terras, veranda of zwembad. Dit maakt het mogelijk om een natuurlijke of landelijke look ook hier aan te brengen samen met de kwalitatieve voordelen van keramisch parket.

Comfortabele combinatie met vloerverwarming

Keramiek is een materiaal dat bekend staat als beste geleider voor de warmte van vloerverwarming (en kou van vloerkoeling). Doordat keramisch parket ook gemaakt is van keramiek, is keramisch parket dus ook een ideale combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Keramisch parket bij uw project met Regge Projects

Of u nou op zoek bent naar keramisch parket voor een particulier of zakelijk project, voor iedere toepassing kan Regge Projects het keramisch parket adviseren dat past bij de toepassing. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van het keramisch parket bij uw projects.

Voor advisering en inspiratie bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Hier kunnen wij u ons assortiment aan keramisch parket tonen samen met direct advies van ons verkoopmedewerkers. Heeft u direct een vraag? Neem dan hier contact met ons op.