Outdoor

Een outdoor project is vaak maatwerk. Welke dikte qua tegels moet worden gebruikt? Welke stijl past bij mijn project? Wat als er zwembadranden of traptredes gemaakt moeten worden? Dit zijn allemaal factoren waaraan u moet denken bij een outdoor project. Regge Projects neemt u graag dit werk en de zorgen uit handen.

Kom gerust langs bij ons in de showroom/showtuin voor advies over de toepassing van buitentegels. Direct advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Keramische buitentegels

Tegels voor buiten in het assortiment van Regge Projects zijn ook keramische tegels. Keramische buitentegels zijn tegels met een dikte van 2 of 3 cm. Dit zijn tegels die gemakkelijk verwerkt kunnen worden en daarnaast bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Daarnaast hebben keramische buitentegels dezelfde eigenschappen als keramische binnentegels. Keramische buitentegels zijn daarom ook kleur, kras en slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

Verschillende mogelijkheden in ons assortiment

Betonlook, marmerlook, houtlook of natuursteenlook; allemaal looks voor buitentegels die te vinden zijn in het assortiment keramische buitentegels van Regge Projects. De verschillende stijlen zijn opgenomen in ons assortiment om zo goed mogelijk op de wens van ieder project aan te kunnen sluiten.

Maatwerk bij uw project

Voor outdoor projecten is er soms maatwerk nodig. Dit is maatwerk voor bijvoorbeeld zwembadranden, buitentrappen of tegels verwerken op het terras. Bij het maatwerk voor outdoor projecten heeft Regge Projects ook graag een adviserende rol. Dit doen wij door met u mee te denken met de wens van het project. Wij nemen met u de mogelijkheden door en geven advies op maat.

Buitentegels bij Regge Projects

Regge Projects heeft een ruim assortiment aan buitentegels. Een deel van dit assortiment is ook te bekijken bij ons in de showtuin. Hier bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en uiteraard advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Bij directe vragen over buitentegels kunt u uiteraard contact met ons opnemen.