Zwembad Leusden

Een zwembad met keramische natuursteenlook tegels.

Project Zwembad Leusden

Het project Zwembad Leusden hebben wij de keramische tegels met een natuursteenlook geleverd en daarnaast maatwerk voor verschillende onderdelen verzorgd. De natuursteenlook keramische buitentegels passen in de stijl van het moderne huis. Door de voordelen van keramiek behoeven de tegels weinig onderhoud en hebben ze een lange duurzaamheid.

Het maatwerk

Het maatwerk bij dit project zit in de zwembadranden, verhogingen en trappen rondom het zwembad. Door de op maat gemaakte zwembadranden kan het water weglopen zonder dat de afvoer opvallend te zien is. De trappen en verhogingen zijn ook van dezelfde tegels waardoor de uniforme look voor de stijl van de buitenruimte behouden blijft.

Meer informatie over dit project

Wilt u meer informatie over de tegels of het maatwerk van het project zwembad Leusden? Neem dan contact met onze verkoopadviseurs op. Benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen