Regge Projects, het zakelijke totaalconcept voor uw project

Hoge kwaliteit, een persoonlijke service én een scherpe prijs

Bij een zakelijk project wilt u graag dat uw leverancier met uw project meedenkt. Bij Regge Projects, onderdeel van Regge Tegels en Vloeren, nemen wij u graag alle zorgen uit handen, van advisering en inspiratie tot het leveren en verwerken van de producten bij uw project. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en maken samen een keuze uit ons assortiment die aansluit op uw wens en gebruik. U heeft een ruime keuze uit onze prachtige collectie keramische wand- en vloerafwerkingen met een breed scala aan kleuren, dessins, formaten en materialen. Door onze rechtstreekse contacten met de fabrikanten bieden wij onze producten aan voor een scherpe prijs en snelle levertijden.

Bekijk ons assortiment Direct contact opnemen

Advies op maat door ervaring

Niet alleen de combinatie van ons zeer uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter Regge Projects kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke tegelvloer, pvc-vloer of keramische vloer de beste keuze is voor u en uw wensen.

Wij bieden een totaalconcept, in onze showroom of op onze website vindt u tegels en vloeren van de beste kwaliteit en daarnaast kunnen we uw droomvloer ook bij uw onderneming afleveren en laten leggen door een van onze tegelzetters. We nemen u graag alle zorg uit handen!

    Waarom kiezen voor Regge Projects?

    Weet u nog niet precies wat u wilt of wat de beste keuze is voor uw ruimte en wensen? Kom inspiratie opdoen in onze showroom, wij verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie of thee. U kunt bij ons rustig het assortiment bekijken en monsters meenemen om thuis te bekijken. Zo maakt u de beste keuze en geniet u jarenlang van uw nieuwe vloer!

    Direct contact opnemen