41Zero42

41Zero42 is een bedrijf geboren uit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en designs op het gebied van keramische wand- en vloertegels voor interieurontwerpen. 41Zero42 is dagelijks gepassioneerd bezig met de zoektocht naar moderne, hedendaagse of eigentijdse mogelijkheden die een nieuw licht werpen op de mogelijkheden van stijlen van zakelijke projecten. Architecten en designers maken dan ook graag gebruik van de mogelijkheden die hen door 41Zero42 worden geboden.

Op zoek naar een tegel uit het assortiment van 41Zero42 voor uw (zakelijke) project, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor een direct advies van onze verkoopmedewerkers.

41Zero42 Tegels met design

41Zero42 focust zich op het neerzetten van design tegels voor de afwerking van vloeren en wanden, maar ook van bijvoorbeeld een bar, aanrecht of keukenwand. Tegels van 41Zero42 zijn dan voornamelijk geschikt om de 'eyecatcher' te vormen van iedere ruimte. Het motto van 41Zero42 is dan ook: 'Another vision for ceramic design'. Dit wordt dan ook (bijna) letterlijk vertaald in het assortiment. Naast de fraaie ontwerpmogelijkheden zijn de designtegels van 41Zero42 ook van de hoogwaardige kwaliteit die verwacht mag worden van Italiaans A-merk.

Tegelcollecties in het assortiment van 41Zero42

Kleurvariaties, decorpaptronen, driedimensionale afwerkingen en nog veel meer. Dit zijn allemaal onderdelen verwerkt in de tegelcollecties uit het assortiment van 41Zero42. Enkele populaire collecties in dit assortiment zijn de 41Zero42 Futura, Sunday, One en WigWay. De grote verscheidenheid binnen dit assortiment maakt de tegels van 41Zero42 geschikt voor iedere wens van ieder project. Over de mogelijkheden binnen dit assortiment adviseert Regge Projects dan ook graag.

Regge Projects voor uw (zakelijk) project

Regge Projects ondersteunt en adviseert graag bij de toepassing van keramische tegels uit het uitgebreide assortiment van 41Zero42. Wij zien u graag verschijnen bij ons in de showroom voor inspiratie en advies door onze verkoopmedewerkers. Via de telefoon of e-mail geven wij u ook graag direct meer informatie over de mogelijkheden.