Flaviker

Flaviker is een bedrijf dat sinds het einde van de jaren zestig bezig is met de ontwikkeling van keramische wand- en vloertegels en buitentegels voor particuliere en commerciele toepassing. Flaviker doet dit met de focus op technologische vooruitgang en innovatieve ontwikkelingen. In het assortiment van Flaviker worden tijdloze elementen gecombineerd met de laatste trends. En dat samen met de kwalitatieve voordelen van keramiek van A-kwaliteit.

Het assortiment van Flaviker Tegels biedt mogelijkheden voor iedere afwerking van ieder project. De mogelijkheden binnen dit assortiment zijn ruim. Regge Projects adviseert graag bij de toepassing van keramische tegels van Flaviker. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Flaviker Ceramica

Flaviker is een Italiaans keramiekproducent die wereldwijde bekendheid geniet. De producent van keramische tegels staat wereldwijd bekend om de kwalitatieve producten, innovatieve manier van produceren, het voortdurend ontwikkelen en de duurzaamheid van het productieproces. Flaviker is een specialist in moderne keramische wand- en vloerafwerkingen die worden geproduceerd in steeds gorter wordende afmetingen en afwerkingen. De collecties van het assortiment van Flaviker ceramica worden geinspireerd op vele verschillende (natuurlijke) materialen, geschikt voor particuliere, commerciele en openbare projecten.

Regge Projects adviseert graag

Regge Projects is een directe importeur van Flaviker en staat dus ook in direct contact met de fabriek. Ook hebben wij al bij vele projecten de tegels van Flaviker mogen adviseren en leveren. Door onze directe contacten en opgebouwde ervaring met Flaviker tegels kunnen wij bij ieder project adviseren en leveren tegen scherpe prijzen. Kom voor advies gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.