Mutina

Mutina is een exclusieve, Italiaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. Mutina brengt in de tegelcollecties ideëen en ontwerpen van Italiaanse topdesigners samen met de wereld van keramische tegels. Hierdoor staat het assortiment van het bedrijf voor creatieve, zeer unieke oplossingen voor projecten van architecten, designers en ontwerpers.

Bent u op zoek naar een tegel van Mutina voor uw project? Dan adviseert, inspireert en ondersteunt Regge Projects u graag. Wij zijn al jarenlang een directe leverancier van Mutina Tegels en kunnen u daarom voorzien in advies op maat, samen met een scherpe prijs! Kom eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Mutina Tegels

Mutina Tegels is sinds 2005 bezig met de ontwerpen te combineren met de creatieve oplossingen van topdesigners. Dit nieuwe idee heeft geleid tot de unieke collecties keramische wand- en vloerafwerkingen waar Mutina bekend om is komen te staan. Het eindeloze zoeken naar de perfectie combinatie van materialen, kleuren, productietechnieken en afwerkmogelijkheden heeft niet enkel als resultaat gehad dat de collecties allen een eigen stijl hebben. Ook zijn de collecties van Mutina kwalitatief hoogwaardig.

Het assortiment van Mutina

Een breed scala aan ontwerpstijlen zijn te vinden in het assortiment van Mutina. Variatie is waar het om draait binnen dit assortiment. Met deze variatie wil Mutina voor de wens van ieder project een mogelijkheid bieden. Het assortiment bestaat voornamelijk uit tegels met een kleiner formaat voor wand- en vloerafwerkingen. Deze kleiner formaat tegels zijn vervolgens afgewerkt met de opvallende kleurvariaties en patronen. De bekendste series uit het assortiment van Mutina zijn de Mutina Rombini, Puzzle en Mews.

Mutina bij Regge Projects

Regge Projects is gespecialiseerd in tegels voor zakelijke projecten. Daarom bieden wij ook Mutina Tegels aan in het assortiment. Tegels van Mutina zijn speciaal ontwikkeld voor orignele ontwerpstijlen van zakelijke projecten. Op zoek naar een goed advies over Mutina samen met een scherpe prijs? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers, of neem direct contact met ons op.