VivaFloors PVC

Oog voor detail gecombineerd met materialen van hoge kwaliteit, dat is waar VivaFloors PVC collecties voor staan. Met de series PVC uit het assortiment wil VivaFloors de beste vloer leveren die past bij het project naar de wens van de klant.

Regge Projects kan u voor uw project voorzien van advies op maat over de toepassing van VivaFloors PVC. Daarnaast kunnen wij de series leveren tegen een scherpe prijs. Kom voor meer informatie langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs of neem direct contact met ons op.

VivaFloors PVC

Sinds 2010 is VivaFloors PVC bezig met het ontwikkelen van PVC Vloeren in het Overijsselse Goor. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een A-kwaliteit merk dat hoogwaardige PVC Vloeren op de markt zet. Allerlei looks zijn verwerkt in het assortiment van dit bedrijf, van een stoere en moderne betonlook tot een rustige en natuurlijke houtlook.

Hoogwaardig kwaliteit

Kiest u voor een vloer uit het assortiment van VivaFloors? Dan verzekerd u zich van een hoogwaardige PVC vloer. Dit komt doordat VivaFloors de focus naast prachtige designs binnen de collecties legt op de ontwikkeling PVC vloeren die jarenlang meegaan. Dit maakt het ook dat PVC uit het assortiment van VivaFloors ook in ruimtes kunnen worden gelegd die druk belopen worden. Door de hoge kwaliteit van deze vloeren zijn de gebruikssporen niet bruikbaar!

PVC van VivaFloors PVC bij Regge Projects

Voor een zakelijk of commercieel project op zoek naar PVC van VivaFloors? Dan voorziet Regge Projects u graag van advies en inspiratie. Kom voor advies en inspiratie over PVC van VivaFloors gerust eens langs bij ons in de showroom. Direct meer informatie is mogelijk door contact met ons op te nemen.