WOW Design

WOW Design is een producent van keramische wand- en vloertegels waarbij het bedrijf zich heeft toegespitst op het ontwerpen van keramische afwerkingen voor exclusieve projecten. Door altijd in te zetten op eigen manieren van werken en produceren is WOW Design een bedrijf met een geheel eigen, herkenbare stijl. Niet voor niets is het bedrijf actief in meer dan 75 landen wereldwijd.

Regge Projects inspireert en adivseert graag over de toepassing van tegels uit het assortiment van WOW Design bij uw project. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom, onze verkoopmedewerkers helpen u graag. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Wat doet WOW Design

Het design voor de keramische tegels van WOW Design komt tot stand op een geheel eigen wijze. Dit bedrijf omringt zich namelijk met architecten en interieurdesigners en luistert naar de wensen die zij hebben voor projecten. Deze wensen worden in samenwerking met de eigen ontwerpers omgezet in de meest unieke collecties keramische wand- en vloerafwerkingen. Met meer dan 20 jaar aan ervaring blijft WOW Design constant op zoek naar verbeteringen en blijft het bedrijf voorop lopen bij de hedendaagse trends.

Tegels uit dit assortiment

Door op ieder detail de focus te leggen heeft WOW Design een eigen, exclusief assortiment weten neer te zetten. Dit assortiment bestaat uit keramische tegels met spraakmakende kleuren, patronen en afwerkingen. Bijzonder uit dit assortiment zijn tegels met een driedimensionaal effect die voornamelijk wanden bijna letterlijk tot leven weten te brengen. Met een grote verscheidenheid in producten zitten in het assortiment van WOW Design mogelijkheden die kunnen worden aangepast naar de wensen die u heeft bij uw project.

WOW Design bij Regge Projects

Regge Projects staat in direct contact met WOW Design. Daarnaast hebben wij al jarenlang mogen adviseren over de toepassing van wand- en vloerafwerkingen uit het assortiment van WOW Design. Hierdoor is Regge Projects uw partner wanneer een keuze wilt maken voor een tegel van WOW Design. Kom voor advies en inspiratie van onze verkoopmedewerkers langs bij ons in de showroom. Direct meer informatie, of heeft u een vraag? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.