Decor- en Patroon Tegels

Decor- en patroontegels zijn keramische tegels die worden gekenmerkt door kleurrijke patronen en opvallende decors. Dit zijn tegels die vooral voor het detail in de ruimte worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de tegels aan de achterwand in een keuken of de afwerking van de wanden in de badkamer. Ook voor deze details bent u aan het juiste adres bij Regge Projects.

Meer informatie over de mogelijkheden van decor- en patroontegels? Neem dan gerust contact met ons op. Op zoek naar inspiratie? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers.

Opvallende patronen en decors

Decor- en patroon tegels is in feite een verzamelnaam voor tegels in vele verschillende stijlen. Dit zijn tegels in unieke vormen, kleurvariaties en soms afgewerkt met een speciaal patroon. Deze tegels worden ontworpen en ontwikkeld voor ruimtes waar een geheel eigen stijl voor wordt gezocht. Om de details prachtig af te werken kunnen de decor- en patroontegels worden gebruikt.

Decor- en patroontegels bij Regge Projects

Regge Projects geeft ook graag advies over de toepassing van decor- en patroontegels. Kom inspiratie voor deze tegels opdoen bij ons in de showroom met direct advies van onze verkoopadviseurs. Voor direct meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.