Mozaïek

Mozaïek is een materiaal dat gebruikt wordt voor wand- en vloerafwerkingen, om in iedere ruimte details aan te kunnen brengen. Mozaïek is er in vele kleuren, afwerkingen en decormogelijkheden. Met mozaiek is het mogelijk om originele, unieke interieurstijlen bij uw project te verwezenlijken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mozaïek bij Regge Projects? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs.

Het kenmerkende detail voor iedere ruimte

Mozaiek wordt toegepast bij projecten die op zoek zijn naar een eigen stijl met unieke details, op de vloer en wand. Mozaiek als materiaal leent zich hier perfect voor door de vele afwerkingen qua kleuren en afmetingen. Van standaard kleuren tot kleuren die bijna nooit gebruikt worden, vrijwel alles is mogelijk met mozaiek. Dus bent u voor uw project op zoek naar wand- of vloertoepassingen die een eigen design geven aan de ruimte? Denk dan zeker eens na over de toepassing van mozaiek!

Advies over mozaiek bij Regge Projects

Interesse in mozaiek en wilt u advies over de toepassing van dit materiaal bij uw project? Dan geeft Regge Projects u graag advies en helpt bij het uitzoeken van mozaiek naar uw wens. Kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.