PVC Vloeren

Een PVC Vloer is een materiaal voor vloerbedekking gemaakt van kunststof. PVC heeft vele voordelen, zo is PVC makkelijk te verwerken, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming. Kies voor een fraaie houtlook, betonlook of natuursteenlook vloer samen met de voordelen van PVC.

Voor uw project op zoek naar een PVC vloer? Regge Projects adviseert en inspireert u dan graag! Door onze ervaring bij het verzorgen van PVC vloeren bij vele projecten door de jaren heen kunnen wij u van advies op maat voorzien en zorgen de u de PVC Vloer kiest die past bij de wens van uw project.

Wat is een PVC Vloer

PVC is een vloerafwerking gemaakt van kunststof. PVC is een hoogwaardig materiaal dat duurzaam, hygienisch, onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig en geluiddempend is. Looks die kunnen worden verkregen met PVC vloeren zijn houtlook, betonlook of natuursteenlook. Doordat de techniek voor de productie van een PVC vloer steeds beter wordt, is tegenwoordig de look die wordt verkregen met een PVC vloer vrijwel niet meer te onderscheiden van het originele of natuurlijke materiaal. Maar dan wel met de voordelen die een PVC vloer met zich mee brengt!

Verschillende looks mogelijk

PVC Vloeren worden afgewerkt met verschillende looks. Dit zijn houtlook, betonlook of natuursteenlook.

PVC in het assortiment van Regge Projects

Regge Projects heeft een ruim assortiment aan PVC vloeren waardoor de vloer die u voor uw project hier bijna altijd wel tussen zit. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een PVC vloer? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom voor direct advies van onze verkoopadviseurs, of neem hier contact met ons op.