XXL Tegels

XXL Tegels zijn keramische tegels in extra grote formaten. Denk hierbij aan formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm. Dit zijn formaten die ieder interieur ruimtes groter kunnen laten lijken en het interieur een exlusieve look en feel geven. Daarnaast is er met XXL Tegels minder voeg nodig wat het oppervlak van de tegels rustiger laat ogen.

Regge Projects kan advies op maat geven bij de toepassing van XXL Tegels bij uw project. Dit advies op maat geven onze verkoopadviseurs graag bij ons in de showroom, kom gerust eens langs! Direct een vraag stellen of meer informatie krijgen? Neem dan hier contact met ons op.

XXL Keramische tegels

XXL of groot-formaat tegels bij Regge Projects zijn tegels in grote formaten. Aan wat voor een formaten moet u denken? Waar eerder bijvoorbeeld 80x80 cm als groot-formaat werd gezien, zijn dit nu formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm of 160x320 cm. De keuze aan variatie qua afmetingen is ruim en kan hierdoor worden aangepast naar eigen wens en het gebruik in de ruimte. De XXL keramische tegels hebben ook het voordeel van keramiek uiteraard.

Voor wand- en vloerafwerking

XXL-formaten zijn bruikbaar voor vloer- en wandafwerking. Op de vloer worden vaak matte, XXL tegels gebruikt. Afmetingen die als vloerafwerking worden gebruikt zijn vaak 100x100 cm of 120x120 cm tegels. Deze tegels worden door het hele huis gebruikt.

XXL Marmer of betonlook; Slabs

Marmer of betonlook in XXL formaten worden ook wel keramische slabs genoemd. De look van beton of marmer komt perfect naar voren wanneer deze wordt gecombineerd met een XXL-formaat. Dit komt doordat de grotere formaten minder onderbrekingen van bijvoorbeeld voeg hebben. Dit geeft een luxe en elegante uitstraling aan het oppervlak.

Ook kermisch parket in groot formaat

Naast betonlook of marmerlook tegels in groot formaat is een houtlook tegel (oftewel keramisch parket) ook in XXL-formaten . Waar moet u aan denken bij XXL-formaten keramisch parket? Denk aan keramisch parket van bijvoorbeeld 30x180 cm of 30x240 cm of zelfs lengtes van 300 cm. Dit zijn afmetingen die dicht bij het gevoel van grote, houten planken komen maar dan in de voordelen van keramiek.

XXL Tegels bij Regge Projects

Advisering, inspiratie en scherpe prijzen voor tegels met XXL-formaat vindt u bij Regge Projects. Kom inspiratie op doen voor deze tegels bij ons in de showroom en krijg direct advies op maat van onze verkoopmedewerkers. Heeft u direct al een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.