Landgoed de Westerbouwing

Deze historische locatie heeft een ingrijpende transformatie ondergaan waarbij wij hebben meegedacht in de verschillende vloer- en wandafwerkingen.

Het project Landgoed de Westerbouwing

Het omvormen van een historische locatie tot een trendy evenementenlocatie met behoud van haar rijke geschiedenis was een bijzonder project waar wij met plezier aan hebben bijgedragen! Met een adembenemend panorama over de rivier de Rijn, biedt Landgoed de Westerbouwing de ideale omgeving voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Recentelijk heeft deze locatie een ingrijpende transformatie ondergaan en Regge Projects heeft mee mogen denken in de verschillende vloer- en wandafwerkingen. Zie ook het prachtige terras met onze keramische buitentegels. Wat een plaatje!

Meer informatie?

Wilt u graag informatie over de gebruikte vloeren bij deze referentie? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. Wilt u liever direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen