Project Utrecht

Bij dit project hebben wij wandtegels in marmerlook en vloertegels in betonlook mogen leveren.

Het project Utrecht

Dit project in Utrecht hebben wij in samenwerking met Studio Zuyd mogen doen. Wij hebben hiervoor de keramische wand- en vloertegels van de badkamer mogen leveren. De tegels zorgen voor een hotel chique gevoel bij u in huis! Op de wanden zijn keramische marmerlook wandtegels gebruikt en deze vormen de eyecatcher in de ruimte. Op de vloer zijn strakke grootformaat keramische betonlook vloertegels in een grijze kleur gebruikt. De combinatie van deze stijlen heeft gezorgd voor een eindresultaat dat volledig naar wens van de klant is!

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer informatie ontvangen over de gebruikte tegels bij dit project? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom om de betreffende tegels in het echt te bekijken. Onze verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar. Liever meteen een scherpe prijs ontvangen voor deze tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen